Директни поръчки : 0884 648 378

"Хоум Дефинишън“ ООД е официален представител на марката Орвибоза България. Фирмата е специализирана в сферата на продуктите за автоматизиране на дома (т. нар. умен дом - Smart Home). Основната гама от продукти, които предлагаме на своите клиенти са модули за контролиране на домашни ел. уреди, контакти и ключове за осветление. Специализирали сме се в налагането на WIWO и Zigbee технологиите, като нашите бъдещи планове са свързани с налагане на по-голяма гама от автоматизирани уреди, с цел удовлетворяване на желанията и на най-претензиозните ни клиенти.

Мисията ни е да създадем един по комфортен и модерен дом за нашите клиенти на достъпна цена!

Нашият екип е съставен от млади и добре обучени професионалисти готови да откликнат на всяко Ваше запитване. Не се притеснявайте да потърсите професионалната помощ на нашите консултанти в сферата на поръчките, доставката, начина на плащане, както и всичко свързано с продуктите. Те ще дадат ясно обяснение за продуктите и техните характеристики, как да ги настроите и съвети, за да използвате пълния потенциал на техните възможности.

Съвместното сътрудничество е цел, която сме си поставили, не се колебайте да станете наши партньори.

 

С какво се занимава Orvibo ? Компанията е създадена през 2008 година и се е фокусирала на IOT (на български – Интернет На Нещата), и развитието на умни хардуер решения в зависимост от желанията на клиентите. От тогава Orvibo се е превърнала в един от успешните лидери в света на автоматизирането на дома. Компанията участва във всички панаири и изложения с тема Hi-Tech и Автоматизация, включително и последното изложение CES в Las Vegas през Януари 2016г., където предизвика голям интерес с иновативните си решения и уникален дизайн на продуктите съчетани с изключително достъпна цена при запазване на високо качество на продуктите.

 

 Последна актуализация: 01 Юни 2016 г.