Директни поръчки : 0884 648 378

Продажба

Security SET 3 в 1

Бъдете първи - добавете мнение

Комбинация от 3 продукта на по-ниска цена! Вземете ZigBee мини хъб, датчик за движение и датчик за врата/прозорец

Availability: На склад

Редовен Цена: 200,00 лв.

Special Price 180,00 лв.

Описание на продукта

Подробности

ORVIBO Пакет от 3 продукта за домашна автоматизация за по-голяма сигурност на дома Ви

Искате ли да сте наясно какво се случва в дома ви по всяко време? Със сета от Орвибо може да осигурите сигурността и спокойствието в дома Ви и да получавате известия на Вашия телефон при неочаквана активност. Не ви трябва СОТ, с този пакет и приложението HomeMate ще постигните същите резултати при отлични нива на надеждност благодарение на ZigBee технологията.

 

Сета включва :

1 x ZigBee мини хъб

1 x сензор за движение

2 x сензор за врата/прозорец

 

Хъбът под ZigBee е мозъкът на частта от домашната автоматизация свързана с охраната, която предлага Orvibo. Към него могат да се свържат безжично до 50 сензора, чрез които да постигнете желаната автоматизирана система. За повече подробности за този сървър вижте описанието му ТУК

ORVIBO сензорът за движение работи в инфрачервения спектър, за да уловя движение. Принципът на работа е следния: датчикът засича хора или домашни животни като улавя инфрачервената топлина излъчвана от хората или домашните любимци, изпраща сигнал до сървъра (хъба), а той през мобилното приложение HomeMate Ви информира за това . За повече подробности за този датчик вижте описанието му ТУК.

Другият датчик може да се монтира на врати, прозорци и други отваряеми предмети. Датчикът работи на магнитен принцип и при засичане на отваряне реагира, изпраща сигнал до сървъра (хъба), а той през мобилното приложение HomeMate Ви информира за това. За повече подробности за този датчик вижте описанието му ТУК.

 

Този сет Ви осигурява възможност за изграждане на система за защита на дома с разнообразни функции както и включване на други датчици, сензори и други автоматизирани средства.

Ревюта

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Security SET 3 в 1

Как ще оцените този продукт? *

  Rate
Оценка

Ключови думи

Ключови думи

Други потребители са маркирали този продукт със следните ключови думи:

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.