Директни поръчки : 0884 648 378

Уважаеми клиенти, с цел да Ви предоставим максимално бърза, сигурна и евтина доставка, ние от orvibo.bg работим с куриерска фирма DGL - Express на територията на цялата страна!

При доставка клиентът получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Срок на доставка

Срокът на доставката, след потвърждаване на направената от вас поръчка, е от 1 до 3 работни дни*. При поръчки направени до 12:00 пратката се изпраща още на същия ден и пристига на адреса на клиента в рамките на следващия* работен ден. Поръчки, направени събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете ги в една обща кошница.

Ако продуктът не е наличен в нашия склад, то Вие ще бъдете информиран по телефон или e-mail, за евентуален срок за доставка.

Цена на доставка

Всяка направена поръчка на стойност на и над 150 лв е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с DGL-Express. За поръчки на стойност до 150лв доставката се определя от теглото на пратката спрямо следната таблица на куриерската фирма :

 

Тегло на пратка

За София- град За страната
до 1 кг. 2,60 лв 4,92лв
от 1,001 до 2 кг 4,00 лв 5,83лв
от 2,001 до 5 кг. 6,75 лв
от 5,001 до 8 кг. 7,00 лв 9,00 лв
от 8,001 до 12 кг. 10,00 лв 10,83 лв
от 12,001 до 15 кг. 13,50 лв
от 15,001 до 20 кг. 14,00 лв 15,75 лв
за всеки следващ кг. +0,30 лв/кг. +0,45 лв/кг.

 Цените са без ДДС!

 

Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

В някой случай е възможна и ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА. Моля свържете се с нас, за да проверите наличност на услугата и цена.

Задължение на клиента

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Посещение на всеки адрес се извършва еднократно! В случай на възпрепятствана доставка по независими от доставящия куриер причини, на адреса се оставя съобщение за обратна връзка и уточняване на повторната доставка. Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и orvibo.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

Пратките се предават само на посоченото в поръчката лице или негов представител, ако е написан в коментара на поръчката, срещу име и подпис.

Гаранция

При изявено желание от Ваша страна пратките може да се застраховат в ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп АД при тарифна ставка 0.45 % от фактурната стойност, която покрива всички рискове** . Малките пратки се доставят до вратата на жилищието, а по-големите - до входа на сградата. При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, е задължително клиентът да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Екипът на www.orvibo.bg не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

Други

С цел, да угодим на желанието на клиентите ни, предлагаме и доставка с други спедиторски компании като Еконт , Speedy , Leo Express и други! За цени за доставка, моля проверете в официалната страница на желания от Вас куриер или направете запитване.

 

*с изключение на малки населени места, който се обслужват по графика на куриерската фирма.

**Съобразно общите условия на застрахователя.

 

Последна актуализация: 23 Януари 2015 г.