Директни поръчки : 0884 648 378

ZigBee Mini Hub

Бъдете първи - добавете мнение

Малкият ХЪБ e сърцето на домашната автоматизация. Това е сървърът, към който се свързват всички ZigBee устройства, сензори и датчици на Orvibo.

Availability: На склад

90,00 лв.

Описание на продукта

Подробности

ORVIBO Mini ZigBee Hub модел VS10ZW - домашен сървър под Зигби стандарт

Хъбът под ZigBee е мозъкът на частта от домашната автоматизация свързана с охраната, която предлага Orvibo. Към него могат да се свържат безжично до 50 сензора, чрез които да постигнете желаната автоматизирана система

 

ОСОБЕНОСТИ:

1 ZigBee е езикът, който всички устройства използват за да се свържат помежду си безжично. Принципа на работа е такъв, че се създава мрежа между устройствата като всяко устройство се свързва едновременно към всички останали. Така, ако някое устройство откаже, то другите устройства ще продължат да работят без прекъсване. ZigBee е универсален стандарт, наложил се по света като стабилен и надежден стандарт, приет от всички големи компании занимаващи се в сферата на автоматизацията.

2 Автоматично търсене на ZigBee устройства и включване в мрежата. С технологията "Simple Connect", разработена от ORVIBO, Мини хъба автоматично търси други ZigBee устройства и ги добавя изключително лесно към ZigBee мрежата без сложна конфигурация или нужда от сдвояване.

3 Поддържа двупосочна обратна връзка в реално време. Потребителите са наясно за състоянието на осветлението, завесите, прозорците, вратите и сензорите в реално време.

4 Поддържа локално както и отдалечено управление на осветлението, климатиците, тв, завесите и други домашни електроуреди.

 

ВАЖНО:

1 Този продукт се нуждае от захранване 5V, 1A, стандартно захранване през USB. Лесно можете да го включите в кабел и зарядно от телефон.

2 Обърнете внимание, че мини хъбът не може да работи самостоятелно. Уверете се, че разполагате със датчици и сензори. За да изградите домашна система, съобразена с вашите нужди може да откриете всички сензори в секцията ZIGBEE на нашия сайт. А най често използваните датчици са датчика за движение, който може да намерите тук и датчика на врати/прозорци - тук.

Сетовете на Orvibo за изграждане на умен дом, включващи сървър, датчик за врата и датчик за движение може да намерите тук, а този с включена wifi камера е тук.

Чрез този хъб може да направите IFTTT връзка с други продукти на ORVIBO

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Модел : ZigBee Hub VS10ZW

Размери: 88 х 90 х 27 мм

Захранване : 5V-1A

Прокол за комуникация: ZigBee HA

Свързване в мрежа : ZigBee автоматично свързване

Безжичен стандарт: IEEE 802.15.4

Работна честота: 2.4GHz

Канал: 11.14.15.19.20.24.25

Модулация : OQPSK

Кодировка: AES-128

Излъчвана мощност: ≤18dBm

Чувствителност на приемника: ≥-90dBm

Скорост на комуникация: 250 Kbps

 

В ПАКЕТА :

1 x ORVIBO ZigBee Mini Hub

1 x 1 м. LAN кабел

1 x Адаптер 5V/1A - европейски стандарт

1 x Упътване

 

Картинки с описание :

Ревюта

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: ZigBee Mini Hub

Как ще оцените този продукт? *

  Rate
Оценка

Ключови думи

Ключови думи

Други потребители са маркирали този продукт със следните ключови думи:

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.